Fly Away
Home About Stuffs Twitter Follow INSTAGRAM

owner


" I just don't give a shit - Yoongi "

wishlist 2015

44KG
Braces
Dekan
Become more Friendly
Make my family Proud
Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.

Join Facebookis Jom
Wednesday, January 4, 2012 • 8:56 PM • 2 comments



Assalamuailaikum:72:


Hye..Hye..Korang tertanya apa itu Facebookis yew?
Facebookis ini lebih kurang macam Facebook..Nama pun lebih kurang sahaja tapi Facebookis ni lebih banyak function yew..
Fiea pun tak berapa nak tahu sangat la..Dapat tahu pun dari blog Lyssa..Korang singgah la blog Lyssa kalau mahu lebih lanjut ya..



Mahu tawu macam mana rupa Facebookis yew..
Meyh cini Fiea tunjukkan kepada korang.



Tegok uwh..betulkan apa yang Fiea cakap macam Facebook jugak..:face52:
Jom la join ramai-ramai join Facebookis nie..
Click cini
.

Heee..Fiea just mahu promete Facebookis Fiea ne..
Jangan lupa add Fiea ok..

click cini



2 Comments:

Blogger Nurul ain said...

facebookis ni ok la... tapi agak memboringkan sebenarnya.. last 2 days dah sign up, lepas tu terus cancel account... :)

January 5, 2012 at 5:57 PM  
Blogger Shafiea said...

@Nurul ain

sebab lebih lembap dari FB kan??

January 5, 2012 at 5:58 PM  

Post a Comment


|